Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Tuesday, 5 July 2011

TEKA-TEKI MAUT:APAKAH OBJEK YANG MENYERAMKAN INI

Rasanya tak ramai yang dapat meneka apakah objek sebenar yang dipaparkan dibawah ini,jawapanya sugguh mudah.Lihat dengan teliti,kemudian buat tekaan.Kalau sekali pandang objek ini memang aneh,tapi jawapannya mungkin membuatkan anda menjadi seram-sejuk.Jika korang nak lihat sepenuhnya objek ini teruskan membacanya,tapi risiko yang bakal korang hadapi mungkin membuatkan ramai yang akan trauma,jadi fikir berkali-kali,risikonya anda tanggung sendiri...

    
Tengok apa dah jadi,aku kata jangan,jangan korang klik juga,sendiri tanggung la.Ramai yang meneka objek ini ialah bawang putih dan cuba anda bandingkan sama ke dengan bawang puteh.No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...