Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Thursday, 3 March 2011

KALAU BERANI CUBA LA...

Apa akan berlaku bila "Pregnant Girls Gone Wild"

Macam-macam ragam manusia ni,dalam keadaan begini pun boleh dancing-dancing lagi nak senaman perut gamaknya.Kalau kat kampong buat macamni boleh riuh dibuatnya,apa dah lalok ke budak ni tak pun kena sampuk.Lain pulak kat barat ,biasa jer,isk!isk!  tak takut gugur ke kak Minah oiii,mungkin dah biasa tak pun nak bagi senang proses kelahiran,tapi awas ibu-ibu kat Malaysia jangan amalkan,bahaya dan danjer(danger) silap hari bulan boleh gugur budak kat dalam tu,penat-
penat cik abang kita proses dah gugur pulak....apa-apa pun selamat melahirkan dengan selamatnya baby kat dalam perut   wahai kak Minah saleh oiii....

video

No comments:

Search This Blog

Loading...

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...