Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Tuesday, 1 March 2011

HIDUNG SIAPA PALING BESAR DIDUNIA

Kalau dah tuah tu tak kemana dengan hidung pun boleh jadi mashur.Tahukah anda siapa pemilik hidung paling besar didunia?...jeng..jejeng,pada 6 julai 2007,Guinness Book Of Records telah mencatatkan bahawa seorang lelaki yang bernama Mehmet Ozyurek sebagai orang yang mempunyai hidung
paling besar didunia.Saiz hidung beliau ialah 8.8cm atau 3.5 inci,beliau tinggal bersebelahan bandar Artvin,Turki.Bagaimanapun gelaran ini
pernah disandang oleh seorang lelaki yang bernama Faizan Agha, berasal  dari Rawalpindi Pakistan.Saiz hidung beliau ialah 12.19cm bersamaan 4.8    
                                                      inci.






P/S:Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia dimana-mana sahaja,apa-apa bersyukurlah pada setiap anugerah dari Allah.

1 comment:

Anonymous said...

ada yg berminat nak kasi besar dan tinggi hidung ke...silalah hubungi saya///

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...