Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Friday, 4 March 2011

GAMBAR PANAS

Gambar panas lagi hot mai tengok kalau tak caya.Ini adalah sebahagian  dari gambar yang aku rasa pelik juga
la .....apa lucah ke macamni?... mungkin secara kebetulan kot,bukan niat aku nak buat korang rasa something wrong,apa-apa pun tengoklah sendiri yang penting bukan teknik super impose atau editing...keajaiban alam.










No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...