Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Tuesday, 24 April 2012

PEGAWAI KESELAMATAN DITEMUI MATI DIDALAM TANDAS

Seorang pengawal keselamatan yang bekerja di Showroom Sukzuki di daerah Sriracha ditemui mati di dalam tandas  oleh kakitangan jabatan itu pada hari Isnin. Polis dipanggil ke lokasi dan memeriksa badan Khun Lert berusia 55 tahun yang terbaring dengan keadaan muka telungkup kebawah di hadapan tandas dengan tiada tanda-tanda kecederaan.

Seorang rakan sekerja kerja mengesahkan bahawa Khun Lert telah keluar dengan rakan-rakan malam sebelum dan dia dalam keadaan mabuk. Apabila beliau tiba untuk bekerja pada waktu pagi dia mengadu masih pening-pening dan  dalam kombinasi dengan cuaca panas dianggap telah menyebabkan dia rebah. Polis masih belum dapat menentukan sama ada dia mati kerana terjatuh atau di pukul. Suatu pemeriksaan post mortem kini di buat untuk mengetahui punca sebenar kematiannya.PATTAYAONESNo comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...