Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Sunday, 1 April 2012

HUKUMAN RM25 YANG MENGHINA ISLAM

Inilah hukuman yang sungguh memalukan orang islam di abad ini,bagaimana 3 orang penari tiang di denda semahal rm25,aku rasa ketiga-tiga pesalah tersebut kalau bagi note rm50  siap cakap "keep the change".Begitu hina nya dan seolah-olah tiada kesedaran langsung dalam bidang agama.
beginilah rupanya penari tiang-gambar sekadar hiasan


keratan akhbar 29 mac 2012

Hukuman itu seolah-olah menggalakkan lagi orang lain supaya membuat perkara yang sama,perkara yang mungkar dan dilaknati oleh Allah.Manusia yang bergelar alim ulamak kat Malaysia hari ini agak kurang peka dengan masalah ini,kalau dalam hal lain mereka mudah latah dan rajin pula bersuara..inilah dipanggil ulamak bisu 
dan pekak.

Semakin hari manusia yang bergelar pemimpin agama ini menjadi semakin tolol...so kalau ada yang rasa nak jadi penari tiang tu boleh lah mencuba,kat tiang lampu isyarat ke..takpun kat tiang bendera atau nama glamour jalur gemilang...bukan nak menyuruh tapi sakit hati bila baca keratan akhbar ni....

No comments:

Search This Blog

Loading...

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...