Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Monday, 7 February 2011

AWAS PENCURI CREDIT

Awas SMS kikis kredit,sejak akhir-akhir ni bermacam cara orang mencuri,ni trend baru penjenayah cyber nak tarik credit kalau dapat la kat aku,aku potong telinga.Kepada pengguna handphone semua jangan layan kalau dapat SMS macam ni "RM0.00 Para pelanggan sekalian! anda perlu SMS ON FD ke36660 segera untuk terima servis SMS content baru anda dalam tahun 2011 skrg" kalau korang reply habis kredit korang sms ini dihantar menggunakan pusat sms bernombor 63660 harap pihak berkenaan tolong siasat nanti ramai lagi yang tertipu,tapi yang aku hairan macamana maklumat pengguna handphone boleh sampai kepengetahuan penyanggak ini atau mungkin kerja orang dalam,apa-apa pun hati-hati la yer.....

No comments:

Search This Blog

Loading...

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...