Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Sunday, 11 September 2011

X-RATED HOT DOG

Bior betul kau Mat makanan pun ada yang ketahap x-rated,memang betul aku tak tipu.Sebuah restoren makanan segera di Taiwan telah memperkenalkan sejenis hot dog yang berbentuk seperti kemaluan lelaki "penis shaped hot dog snacks".Manusia ni memang suka pada benda-benda yang pelik,tapi awas kalau kaum hawa yang makan makanan ni tak sanggup aku melihatnya..

nampak macam menyelerakan tapi kalau tengok gambar kat bawah..


memalukan kaum hawa..
kalau nak tengok juga gambar real cari lah sendiri


No comments:

Search This Blog

Loading...

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...