Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Saturday, 17 September 2011

GAMBAR BOGEL SCARLETT JOHANSSON TERSEBAR DI INTERNET


LOS ANGELES: Pelakon seksi, Scarlett Johansson semalam membuat laporan kepada Biro Siasatan Persekutuan (FBI) selepas gambar bogelnya tersebar di Internet.

Satu daripada gambar itu menunjukkan bintang Hollywood berkenaan terbaring dalam keadaan telanjang bulat di atas katil.


Satu lagi menunjukkan dia memakai tuala dengan pinggulnya yang terdedah kelihatan pada cermin.

iPhone aktres itu dipercayai digodam Mac lalu, bersama-sama dengan telefon bimbit puluhan bintang filem seksi lain.

Gambar Scarlett yang dirakamnya sendiri kini beredar di beberapa laman rangkaian sosial. Sindiket menggodam yang mensasarkan lebih 50 selebriti wanita dipercayai bertanggungjawab terhadap kecurian itu.


Sumber polis mendakwa bahan itu dikesan pada seorang lelaki, dipercayai pemimpin kumpulan sindiket itu.Mangsa lain, termasuk bintang Hannah Montana, Miley Cyrus, 18, aktres, Jessica Alba dan penyanyi pop, Christina Aguilera, masing-masing berusia 30 tahun.

Pakar keselamatan Internet, Beth Jones berkata: “Anda akan terselamat jika tidak mengambil gambar anda dalam keadaan telanjang.” - Agensi


No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...