Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Thursday, 31 May 2012

SUBHANALLAH,ANAK BURUNG BERKEPALA DUA

Seorang wanita di Northampton(as) terkejut apabila menjumpai  anak burung berkepala dua dan mempunyai 3 paruh.April britt mengatakan dia menemui anak burung tersebut dibawah pokok,dia kemudian meletakkan semula di  dalam sarangnya.
Britt yang berumur 67 tahun telah menyatakan hal ini ke akhbar Hampshire Gazette,tambah beliau lagi anak burung itu amat sukar untuk makan sendiri tanpa pertolongan burung dewasa.


Seorang ilmuan dari Massachusetts Audubon Society mengatakan kebiasaan haiwan yang dilahirkan dengan sifat abnormal jarang untuk bertahan lama.Faktor genetik mungkin mengakibatkan kelahirannya tidak normal.No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...