Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Sunday, 22 January 2012

SUNDAY SADLESS # 2

Apa la Mamat ni,buang tabiat ke?posing  bagai nak rak tapi sayang seribu kali sayang mabuk rupanya.Inilah kesannya bila dah mabuk,apa saja yang tak masuk akal boleh berlaku "you should stop drinking,live in a healthy,dont drink and drunk,when you drunk you go down...entah apa-apa ntah la lagi boleh berlaku.

No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...