Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Wednesday, 27 February 2013

AWAS !,GENG SELUAR DALAM WANITA DARI JEPUN

Pelik dan menakutkan,awas anda kena berhati-hati dengan geng wanita berseluar dalam dari jepun ini.
Inilah yang dikatakan dunia,kadang-kadang pelik dan melucukan.Kalau di Amerika ada sejenis hero yang memakai seluar dalam di sebelah luar,tapi pelik lagi di jepun heronya memakai seluar dalam wanita di kepala...kah,kah,kah.
 Inilah watak wira dari jepun,Hentai Kamen.Disebalik watak tersebut tercetus pula fesyen atau trend  baru remaja wanita jepun.Tapi rasanya anak-anak kita yang pertama sekali menerajui fesyen ini,buka kembali memory anda.Pada zaman dahulu tak ada tandas di dalam rumah,kalau ada pun spisis manusia yang berada,kalau di kampung  tandas kita orang didalam hutan.Paling best melepas kat pokok kayu yang tumbang dengan posisi bertinggung bersama seluar kecil di kepala,tentu korang masih ingat.No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...