Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Monday, 31 December 2012

60 PELANGGAN DI LAYAN SEHARI,SIAPA HEBAT DAN SIAPA YANG LEMAH?


60 pelanggan dilayan sehari
KUALA LUMPUR - Seramai 10 pelacur mampu melayan 60 pelanggan dalam sehari sekaligus mendedahkan betapa larisnya sindiket pelacuran yang premisnya diserbu di Laman Rimbunan Kepong, di sini, malam kelmarin.
Dalam serbuan oleh Bahagian Maksiat D7 Bukit Aman yang diketuai Inspektor Mohamad Mohd Jais, pada jam 10.30 malam itu, sindiket terbabit didapati menggunakan gadis-gadis warga asing berusia di antara 20 tahun hingga 28 tahun.

Jurucakap polis berkata, sebelum ini, sindiket itu beroperasi di sebuah rumah di Metro Prima Kepong dengan kelengkapan empat bilik khidmat seks.

Katanya, bagaimanapun, berkemungkinan sambutan pelanggan menggalakkan, sindiket tersebut mengembangkan perniagaan tidak bermoral itu ke premis kedai dengan kemudahan lapan bilik.

Tidak cukup dengan itu, premis itu juga turut menyediakan kemudahan asramanya untuk pelacur yang ditempatkan  di tingkat dua, sementara bilik-bilik pelacuran di tingkat satu.

“Hasil daripada serbuan ke atas premis itu, sembilan pelacur iaitu lima warga China, dua Thailand dan dua Vietnam ditahan.

“Turut ditahan ketika serbuan itu, seorang penjaga wanita dan tiga pelanggan warga tempatan,” katanya.
Beliau berkata, ratusan stok kondom, termasuk yang terpakai turut ditemui.

Hasil risikan selama minggu itu juga, premis berkenaan dipercayai baru beroperasi sebulan.
Kesemua ditahan dihantar ke Ibu Pejabat Polis Bahagian Sentul untuk tindakan selanjutnya.(sh)

No comments:

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...