Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Monday, 10 June 2013

KHIDMAT "KOCOK-KOCOK"

Foto

Taiping: Terkenal dengan jolokan ‘khidmat kocok-kocok’, sekumpulan pelacur pondan tempatan dikesan menjadikan kawasan perumahan awam di Taman Eliathamby di sini, sebagai markas untuk menjalankan aktiviti maksiat terutama pada waktu lewat malam.
Kegiatan maksiat yang dilakukan tidak jauh dari Taman Tasik Taiping itu menyediakan tawaran pelbagai pakej antaranya urutan berahi, urutan badan ke badan serta seks.
Rata-rata pondan yang berkeliaran di hadapan rumah dan kawasan taman berhampiran menawarkan perkhidmatan serendah RM20 hingga RM100 bagi pelanggan yang mahu menyewa mereka untuk satu malam.

Penduduk dikenali sebagai Wahab, 38, berkata, kegiatan maksiat yang semakin menjadi-jadi itu bermula pada jam 12 tengah malam sehingga jam 5 pagi setiap hari.
Menurutnya, rata-rata pondan terbabit tidak segan menjalankan kegiatan serta menawarkan khidmat seks walaupun menyedari ia tidak disenangi penduduk berhampiran.(HM)

No comments:

Search This Blog

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...