Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Saturday, 31 May 2014

KONSERT K-PAHA-POP KINI DIMINATI GOLONGAN DEWASA PULA

 

K-POP kini diminati  oleh golongan dewasa pula,mana taknya kalau berpakaian mendedahkan benda yang tak sepatutnya,dah  la tu bawa bala kat negara ni,yang ada  kat negara la ni pun dah cukup berat.

2NE1 PAMER AKSI NAKAL,4000 PEMINAT HISTERIA

Fenomena K-Pop bukanlah satu perkara asing di Malaysia. Malah, genre ini telah berjaya membentuk kelompok fanatik yang kebanyakannya terdiri daripada remaja belasan tahun.
Namun, kunjungan kumpulan 2NE1 di2014 2NE1 World Tour All Nothing’ pada hujung minggu yang lalu telah membuktikan bahawa K-POP turut diminati oleh golongan dewasa!

BACA LAGI, BETAPA SERONOKNYA  MELIHAT AURAT

No comments:

Search This Blog

Loading...

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...