Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman: “Wahai Muhammad, ingatlah ketika datang pertolongan Allah dan kemenangan bagimu. Engkau menyaksikan manusia masuk Islam berbondong-bondong. Wahai Muhammad, karena itu bertasbihlah kamu untuk menyatakan syukur kepada Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sungguh Tuhanmu sangat lapang dalam memberikan ampunan kepadamu.” (An Nashr, 110: 1-3)

KAWE_KAWE AMBO

Thursday, 10 January 2013

TETAMU TERKEJUT LIHAT TARIAN LUCAH


SHAH ALAM – Insiden memalukan mengenai tiga lelaki berpakaian dalam wanita yang melakukan tarian separuh bogel pada majlis anjuran polis Shah Alam di sebuah hotel di sini Jumaat lalu didakwa berlaku terlalu pantas dan singkat.
Sumber memberitahu, tarian menjolok mata yang diiringi sebuah lagu rancak mengambil masa kurang lima minit.
“Pihak penganjur dan hadirin dikatakan begitu terkejut hingga tidak sempat berbuat sebarang tindakan. Sepatutnya aturcara pada malam itu ialah tarian tradisional moden tetapi apa yang berlaku sebaliknya pula.
“Ahli jawatankuasa majlis juga tidak tahu bagaimana tiga individu itu boleh membuat persembahan sedemikian dan hati kami tidak senang selepas majlis itu kerana matlamat asal untuk meraikan pegawai dan anggota polis bahagian jenayah daerah jadi lain,” katanya ketika dihubungi.(KOSMO)

1 comment:

MaMa Rey said...

apa sudah jadi..macam-macam betul

Search This Blog

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.

Archives

PING BUSUK

APESAL TENGOK JER...